Services

Website laten maken

Een website is niet alleen bedoeld als visitekaartje, maar als het fundament van jouw online strategie. Daarom is het belangrijk dat jouw website niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk gebouwd is. Je wilt dat jouw website makkelijk te bedienen is door jouw bezoekers, om ze aan te zetten tot actie. Jouw doelgroep is uniek, daarom zorgen we dat jouw website perfect afgestemd is op de behoeften en voorkeuren van jouw doelgroep.

Jouw online verkoopkanaal

In het huidige digitale tijdperk is het bijna onmogelijk om écht succesvol te zijn zonder een goede website. Je website is de basis van jouw online identiteit en zakelijke groei. Met een goed geoptimaliseerde website heb je de mogelijkheid om 24/7 potentiële klanten over de hele wereld te bereiken.

Onderzoeken laten zien dat meer dan 75% van de consumenten de geloofwaardigheid van een bedrijf beoordeelt op basis van de kwaliteit van hun website. Een professioneel ontworpen website wekt vertrouwen en betrouwbaarheid op bij potentiële klanten.

Daarnaast tonen statistieken aan dat bedrijven met een gebruiksvriendelijke website en een soepele gebruikerservaring tot 200% meer conversies kunnen genereren in vergelijking met bedrijven die dit niet hebben. Een goed ontworpen website die gericht is op conversie-optimalisatie stimuleert de verkoop dus aanzienlijk.

Mobile first

Een responsive webdesign betekent dat jouw website goed werkt op elk apparaat, zoals telefoons, tablets en computers. Het maakt je site makkelijk te gebruiken voor iedereen, wat belangrijk is omdat veel mensen nu via hun telefoon op het internet gaan. Google vindt dit ook belangrijk en plaatst websites die mobielvriendelijk zijn hoger in de zoekresultaten. Dit helpt je om meer bezoekers te krijgen. Kort gezegd, een responsive website is beter voor jouw bezoekers en goed voor je plek op Google.

Onze aanpak

Strategie

1. Strategie

In deze fase gaan we diep in op jouw bedrijf, jouw doelgroep en jouw doelstellingen. We analyseren de markt en brengen jouw waardepropositie in kaart.

Branding

2. Branding

We creëren een unieke merkidentiteit die bij jouw verhaal en doelgroep past. Met visuele identiteiten en pakkende content zorgen we voor merkherkenning.

Ontwikkeling

3. Ontwikkeling

We brengen jouw merkstrategie online tot leven met een gebruiksvriendelijke website, effectieve campagnes en een boeiende online klantbeleving.

Analyseren

4. Analyseren

We analyseren en monitoren de prestaties van je website en marketingcampagnes in onze software en optimaliseren op basis van de resultaten.

Succesverhalen

Beschikbaar voor nieuwe projecten

Wordt jouw merk het volgende succesverhaal?

Wil je een project starten? Begin dan met de intake.

Beschikbaar voor nieuwe projecten

Wordt jouw merk het volgende succesverhaal?

Wil je een project starten? Begin dan met de intake.

Beschikbaar voor nieuwe projecten

Wordt jouw merk het volgende succesverhaal?

Wil je een project starten? Begin dan met de intake.