Services

Wij combineren de juiste marketing ingrediënten voor de optimale klantbeleving

Online marketing voor je laten werken zoals het bedoeld is?

Als restauranteigenaar ben je niet alleen bezig met lekker eten. Een topservice leveren en het creëren van een geweldige sfeer zijn minstens net zo belangrijk. Het draait om de totaalbeleving voor jouw gasten. Pas dan hebben ze een geslaagde dag/avond uit én is de kans groot dat ze terugkeren. Maar hoe creëer je die beleving online? Dat is waar de zoektocht van een gast naar een restaurant veelal begint. En precies dat is waar GoFain je bij kan helpen.

"Wist je dat 75% van je gasten een restaurant kiest op basis van social media? En dat 59% van de reserveringen online wordt geplaatst?"

1. Webdesign

Een website is meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Het is de online entree tot jouw horecabedrijf. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites die jouw gasten vanaf het eerste moment boeien. Ons doel? Een online beleving creëren die de sfeer van jouw zaak ademt.
WebdesignConversie optimalisatie

2. Content

Jouw horecabedrijf heeft een uniek verhaal. Met op maat gemaakte video- en fotocontent brengen we de essentie van jouw merk tot leven. Van de ambiance in je zaak tot de passie in de keuken, we leggen het vast.
Social mediaVideo- en fotografie

3. Campagnes

Bereik jouw doelgroep daar waar het ertoe doet. Met onze doordachte campagnes trekken we potentiële gasten naar jouw restaurant. Door in te zetten op de juiste kanalen en boodschappen, verhogen we niet alleen de zichtbaarheid maar stimuleren we ook daadwerkelijke reseveringen.
META campagnesAnalytics

Wij zorgen ervoor dat…

… jouw online branding klopt met wat je uit wilt stralen met je bedrijf.

… je een website hebt waar je trots op bent.

… je website gebruiksvriendelijk is. Reserveren moet bijvoorbeeld supermakkelijk zijn. 

… jouw bedrijf goed vindbaar is in Google.

… bezoekers watertanden bij het zien van al die mooie foto’s en video’s (van de gerechten).

… je social media kanalen up-to-date zijn, voorzien van pakkende content.

… online advertenties de juiste gasten naar jouw restaurant trekken.

Klinkt goed, toch? Dankzij GoFain kun jij doen waar jij goed in bent én online marketing voor je laten werken zoals het bedoeld is. Met als gevolg: een grotere hoeveelheid terugkerende gasten.

Zo pakken we dat aan

Het aperitief 


1. Het aperitief 


In een strategiesessie prikkelen we alle smaakpapillen. We gaan diep in op jouw bedrijf, doelgroep en doelstellingen en analyseren de markt. Het resultaat: een unieke merkidentiteit die bij jouw verhaal en doelgroep past. In één A4’tje beschrijven we de kern van waarom je doet wat je doet, inclusief smaakvolle visuals. Dit document is de basis voor het marketingplan en alle marketinguitingen die hieruit volgen.

Het voorgerecht 


2. Het voorgerecht 


Op basis van alle ingrediënten, creëren we een marketingplan geheel op smaak, passend bij jouw budget. Verwacht geen ingewikkelde documenten, maar een overzichtelijk menu waarin we je stapsgewijs meenemen hoe we de door jouw gewenste resultaten gaan bereiken.

Het hoofdgerecht


3. Het hoofdgerecht


Het lekkerste gedeelte. Het publiek gaat de gerechten van onze menukaart proeven: we maken de totaalbeleving van jouw gasten compleet door bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijke website en effectieve campagnes te lanceren en pakkende content in woord en beeld te posten.

Het nagerecht


4. Het nagerecht


Deze stap maakt de smaaksensatie compleet: werkt het wat we bedacht hebben? Hoe scoort je website in Google? Is het verkeer naar je website toegenomen? Heb je meer engagement op social media gekregen? We analyseren en monitoren de prestaties van je website, marketingcampagnes en social media kanalen in onze software en sturen bij waar nodig. In ons dashboard geven we een kijkje in de keuken hoe we dat doen. 


Wat klanten over ons zeggen

"GoFain beheert onze social media. Wij zijn super tevreden over de samenwerking met Ralph. Lijntjes zijn kort en Ralph komt altijd met goede ideeën. Wil je de social media van je bedrijf een boost geven, dan zou ik zeker contact opnemen met GoFain."
B O Infra
"Ralph heeft me enorm goed geholpen met de opzet van de nieuwe website. Zijn vertaling van mijn wensen naar een slimme en duidelijke opzet waren direct goed. Ook de flexibiliteit van Ralph en het snelle schakelen onderscheiden hem. Top gedaan en super tevreden met het resultaat."
Judoc Corporate Finance
"De samenwerking die wij met GoFain hebben ervaren we als zeer prettig. Er is een strategische blik op social media, die met veel eigen creativiteit ingevuld wordt. Verder komt GoFain ook met genoeg eigen initiatieven, die de samenwerking telkens een stap verder brengt."
Dubbel Media

Succesverhalen

Beschikbaar voor nieuwe projecten

Wordt jouw merk het volgende succesverhaal?

Ben je klaar voor een totaalbeleving in lijn met de visie en uitstraling van jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat we op het gebied van online marketing voor je kunnen betekenen.