Services

Wij maken de gastbeleving compleet!

Gasten kopen niet het eten, ze kopen de ervaring! Ervaar het volledige potentieel van jouw horecazaak! Bij ons staat het bouwen van een krachtig merk voor jouw horecabedrijf centraal. Ontdek hoe wij jouw onderneming op de kaart zetten met een herkenbare identiteit en een onvergetelijke guest journey.

"Wist je dat 75% van je gasten een restaurant kiest op basis van social media? En dat 59% van de reserveringen online wordt geplaatst?"

1. Webdesign

Een website is meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Het is de online entree tot jouw horecabedrijf. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites die jouw gasten vanaf het eerste moment boeien. Ons doel? Een online beleving creëren die de sfeer van jouw zaak ademt.
WebdesignConversie optimalisatie

2. Content

Jouw horecabedrijf heeft een uniek verhaal. Met op maat gemaakte video- en fotocontent brengen we de essentie van jouw merk tot leven. Van de ambiance in je zaak tot de passie in de keuken, we leggen het vast.
Social mediaVideo- en fotografie

3. Campagnes

Bereik jouw doelgroep daar waar het ertoe doet. Met onze doordachte campagnes trekken we potentiële gasten naar jouw restaurant. Door in te zetten op de juiste kanalen en boodschappen, verhogen we niet alleen de zichtbaarheid maar stimuleren we ook daadwerkelijke reseveringen.
META campagnesAnalytics

Onze aanpak

Strategie

1. Strategie

In deze fase gaan we diep in op jouw bedrijf, jouw doelgroep en jouw doelstellingen. We analyseren de markt en brengen jouw waardepropositie in kaart.

Branding

2. Branding

We creëren een unieke merkidentiteit die bij jouw verhaal en doelgroep past. Met visuele identiteiten en pakkende content zorgen we voor merkherkenning.

Ontwikkeling

3. Ontwikkeling

We brengen jouw merkstrategie online tot leven met een gebruiksvriendelijke website, effectieve campagnes en een boeiende online klantbeleving.

Analyseren

4. Analyseren

We analyseren en monitoren de prestaties van je website en marketingcampagnes in onze software en optimaliseren op basis van de resultaten.

Succesverhalen

Beschikbaar voor nieuwe projecten

Wordt jouw merk het volgende succesverhaal?

Wil je een project starten? Begin dan met de intake.

Beschikbaar voor nieuwe projecten

Wordt jouw merk het volgende succesverhaal?

Wil je een project starten? Begin dan met de intake.