Case

Hotek Hospitality

Hotek Hospitality Group ontwikkelt en levert keycard systemen, hotel accessoires, sleutelbeheer en toegangscontrole oplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Etten-Leur bedienen ze meer dan 10.000 klanten wereldwijd. Hotek Hospitality Group is sinds 1999 marktleider op het gebied van hotelsloten en ontwikkelt innovatieve systemen voor offline- en online toepassingen gebaseerd op de nieuwste technieken.

534%
Meer aanvragen via de website
534%
Meer aanvragen via de website
534%
Meer aanvragen via de website

In de lounge

Als eerste serie voor Hotek Hospitality hebben we “In de lounge” opgenomen. Dit is een serie gericht op de medewerkers van Hotek Hospitality. In deze serie deelden medewerkers hun verhaal over het werken bij Hotek Hospitality en vertelden ze over hun dagelijkse leven. We hebben deze serie gemaakt om te werken aan personal branding voor Hotek Hospitality.

Inchecken bij

In samenwerking met DBBL Media hebben we een serie geproduceerd voor Hotek Hospitality: “Inchecken bij…”.

In deze serie gaan we langs bij klanten van Hotek Hospitality om te kijken hoe makkelijk het is om online in te checken met YourMobileKey én om de ondernemer achter het hotel te spreken over zijn organisatie. We spreken deze ondernemer daarna ook over de voordelen van de oplossing van Hotek Hospitality. Zo nemen we de ideale klantcase op voor Hotek Hospitality.

The Unexpected Gym

Welk bedrijf (buiten een sportschool) heeft nu een eigen gym? Dat is Hotek Hospitality! Eigenaar Dolf vindt vitaliteit binnen zijn bedrijf ontzettend belangrijk en daarom opende hij ‘The Unexpected Gym’ achterin het pand van Hotek. In samenwerking met DBBL Media hebben we ‘The Unexpected Gym’ mooi kunnen presenteren online.

Het resultaat?

Meer medewerkers bij het team!

Door wekelijks zichtbaar te zijn op social media met leuke en inspirerende content, heeft Hotek veel nieuwe medewerkers mogen toevoegen aan het team. Iets wat in deze krappe arbeidsmarkt niet altijd even makkelijk is…

"Top samenwerking met Ralph, jonge en ambitieuze ondernemer die goed luistert naar zijn klanten, altijd zeer snel reageert en alle sociale media zo goed voor ons beheert dat wij hier niet meer naar om hoeven te kijken, naast de volledige ontzorging heeft hij een goede kijk hoe wij onze sociale media kunnen laten groeien, dmv structuur en elke maand een goed overleg hoe we zaken nog beter kunnen oppakken. Het persoonlijke contact ervaren wij als zeer plezierig en hopen nog lang met Ralph en GoFain samen te werken."
Dolf Mulder
Hotek Hospitality

Bekijk meer samenwerkingen

Beschikbaar voor nieuwe projecten

Wordt jouw merk het volgende succesverhaal?

Wil je een project starten? Begin dan met de intake.

Beschikbaar voor nieuwe projecten

Wordt jouw merk het volgende succesverhaal?

Wil je een project starten? Begin dan met de intake.